Gider gitmez övgüleri yağdırdı

Galatasaray'dan İtalya'nın Inter takımına transfer olan Felipe Melo, yeni takımının televizyon kanalına açıklamalar yaptı.

Gider gitmez övgüleri yağdırdı

Inter'e aylardır değil, yıllardır gelmek istediğini söyleyen Felipe Melo, "Ben ve ailem buraya geldiğimiz için çok mutluyuz" ifaadelerini kullandı. Inter'in kulüp televizyonuna açıklamalar yapan Brezilyalı oyuncu, "Inter ile aylardır değil yıllardır konuşuyoruz. Buraya geldiğim için çok mutluyum ve rüyam gerçek olduBrezilyalı oyuncu yıllardır Inter'i istediğini söylerken, "Burası her oyuncunun rüyasını süsler" ifadelerini kullandı." dedi."

Çok çalışacağını vurgulayan Melo, "Asla pes etmem. Yüzde yüz teknik bir oyuncu olmasam da takım arkadaşlarım için çok koşacak ve çalışacağım. Eminim taraftarlar arkamda olacak. Sahada savaşan bir Melo olacak" diye konuştu.

Galatasaray'da birlikte çalıştığı Roberto Mancini hakkında da konuşan Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'da birlikte kazandık, o her zaman kazanan birisi. İşini çok iyi bilen bir isim ve kimsenin gözdesi değilim. Kazanmayı ve bunu da her oyuncunun rüyası olan Inter için yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.


NTVspor

<< Önceki Haber Gider gitmez övgüleri yağdırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER