Gasp edilen NT'leri işleten Turkuvaz şimdi de D&R mağazalarını alıyor

Doğan Holding, medya varlıklarından sonra kitap, CD perkakende zincir mağazası D&R’ın satışı için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

SHABER3.COM

Doğan Holding’in KAP açıklamamsında D&R mağazalarının Havuz Grubu Turkuvaz’ın kitap ve kırtasiye bölümü olan Turkuvaz Kitap TK Kitap ve Kırtasiye şirketine 440 milyon liraya satıldığını açıkladı. Doğan Holding ön protokol imzalandığı açıklandı.

15 Temmuz sonrası TMSF’ye devredilen Kaynak Holding grubun medya organları çok ucuz fiyatlara Turkuvaz Grubu’na satılırken, Türkiye’de 145 mağazası bulunan NT Mağazaları da Tukuvaz Grubu’na aynı şekilde devredildi. Daha sonra mağazalar Turkuvaz Kitap TK Kitap ve Kırtasiye çevrildi. Adı değiştirilerek TveK yapıldı.

Bünyesinde Sabah ve Takvim gazeteleri ile ATV, A Haber gibi televizyon kanallarını da bulunduran grubun yönetim kurulu başkanlığını Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen iş adamı Ömer Faruk Kalyoncu yürütüyor. Grubun yönetim kurulu başkanvekili ise Erdoğan’ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak.
<< Önceki Haber Gasp edilen NT'leri işleten Turkuvaz şimdi de D&R mağazalarını... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER