Galatasaray'da sürpriz başkan adayı

Galatasaray Mayıs ayında seçime hazırlanırken Prof. Dr. Ahmet Özdoğan Samanyolu Haber Muhabiri Murat Şahinbaş'ın sorularını cevapladı.

Galatasaray'da seçim yarışı başladı

Bu sezon 20. lig şampiyonluğunu kazanarak 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray'da; başkanlık için ismi geçen Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, başkanlığa adaylığını ilk olarak Samanyolu Haber mikrofonları aracılığı ile açıkladı. 

Ahmet Özdoğan, her zaman Galatasaray'ın hizmetkarı olduğunu belirterek "Hiçbir zaman görevden kaçmadım eğer Genel Kurul hocam bu işe el atalım derse adayım" dedi. 

Özdoğan, Samanyolu Haber TV'ye verdiği özel röportajda Mayıs ayında hiç bir yönetim kurulunun tek başına bu sorumluluğun altından kalkamayacağının altını çizerek  "Kim kalkarım derse inanmak çok güç çünkü mali tablolar bir bütünlük ortak akıl olmadan bu işin çözülemeyeceğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

KÜÇÜLEREK BU YÜKÜN ALTINDAN KALKILMAZ

Başkan Adayı Özdoğan, "Bazı konuşmalar duyuyorum küçülerek bu yükün altından kalkarız gibi ben buna katılmıyorum Galatasaray küçülerek değil ciddi reformlarla bu işten büyüyerek çıkmalıdır" dedi.

Porf. Dr. Ahmet Özdoğan, yeni dönemde divan ve genel kurulun yapısının da değiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak "Çağdaş dünyaya uygun bir sistem ve yönetimle yolumuza devam etmeliyiz diye konuştu.

Şampiyonluk yarışına da değinen  Özdoğan, "Galatasaray nerede yarışırsa yarışsın birinci olmalıdır. Hedef hep birdir. Bu senede birinci olacaktır" dedi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da sürpriz başkan adayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER