Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü haftasında bugün Portekiz devi Benfica ile karşılaşacak.

Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Benfica ekibiyle kritik bir maça çıkacak. Sarı-Kırmızılılar bugün kazandıkları takdirde puan cetvelinde rakibinin üstüne çıkacak ve tur şansını artıracak. Dev karşılaşma öncesi binlerce sarı-kırmızılı taraftar "Benfica Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor. TRT 1 kanalından canlı olarak şifresiz yayınlanacak olan Benfica Galatasaray maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak.

Wesley Sneijder tarihe geçebilir

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Benfica mücadelesinde gol atarsa, Sarı-Kırmızılı formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 4 sezon fileleri havalandıran ilk futbolcu olarak tarihe geçecek. Sneijder, 2012-2013'te Real Madrid'e, 2013-2014'te Kopenhag ve Juventus'a, 2014-2015'te ise Arsenal'e gol atma başarısı göstermişti. Bu arada Cim Bom bugün Avrupa'daki 265. mücadelesine çıkacak. Daha önce 264 müsabakada 98 galibiyet elde eden Aslan, 68 maçta eşitliği bozamazken 98 kez mağlup oldu.

Cim Bom, deplasmanda gülmek istiyor

Galatasaray, Avrupa'da 10 maçtır süren galibiyet hasretini Benfica'yı İstanbul'da 2-1 yenerek sonlandırmıştı. Cim Bom, bugün de Portekiz deplasmanında 9 karşılaşmadır devam eden dış sahada kazanma özlemini bitirmeye çalışacak. Sarı-Kırmızılılar dış sahadaki son galibiyetini 2012-13'te Schalke 04'e 3-2 yenip almıştı. Galatasaray, Portekiz ekiplerine karşı oynadığı 2 Avrupa kupası maçını da kazandı. Cim Bom, 2008-09'da UEFA Kupası'nda Benfica'yı 2-0 yenmişti. Sarı-Kırmızılılar, 2012-13'te Şampiyonlar Ligi'nde Braga'yı 2-1 mağlup etmişti.
<< Önceki Haber Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER