Galatasaray: 1 - Akhisar Belediyespor: 0 (İlk yarı)


Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, İbrahim Bozbey, Hüsnü Emre Çelimli
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Denayer, Olcan Adın, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski
Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Caner Osmanpaşa, Tolga Ünlü, Douglas, Alper Uludağ, Abdulkadir Özdemir, Aykut Çeviker, Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik, Ricardo Vaz Te, Hugo Rodallega
Gol: Dk. 10 Douglao (kendi kalesine) (Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 20 Abdulkadir Özdemir (Akhisar Belediyespor)

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelen Galatasaray ile Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısını sarı kırmızılı ekip 1-0 önde tamamladı.

4. dakikada ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Soner Aydoğdu ortasını altıpas alanının ön tarafına doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Douglao kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol etti.

10. dakikada Galatasaray, Douglao'nun kendi kalesine gönderdiği gol ile öne geçti. Podolski'nin ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Denayer son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderdi. Umut Bulut'u geçen topa Douglao ters bir kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderdi.

34. dakikada Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Umut Bulut ceza sahasına girer girmez sağ ayağı ile çok sert vurdu ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gitti.

35. dakikada rakip savunmadan topu kapan Sneijder'in sol ayağı ile ceza alanı içerisindeki şutunu kornere çeldi.

39. dakikada hızlı gelişen atakta Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahasına girdi ve kalecinin yanından yerden vuruşunu yaptı ancak savunmada Douglao son anda kayarak bu topu altıpas alanı içerisinden çıkartmayı başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı sarı kırmızılı ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray: 1 - Akhisar Belediyespor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER