Fujitsu, yeni tarayıcılarını Azerbaycan`da vitrine çıkardı


Teknoloji şirketi Fujitsu, Azerbaycan`da yeni model tarayıcılarını vitrine çıkardı. Başkent Bakü`de Kafkas Point otelde düzenlenen tanıtım törenine teknoloji alanında faaliyet gösteren onlarca firma katıldı. Sunum ve tanıtımlarla başlayan törende Fujitsu'nun bölge temsilcisi Roland Apelt ve fimrayı temsilen törene katılan Klaus Shults katılımcılara ürünleri ile ilgili detayları anlattı.

Firmanın Azerbaycan temsilciğini yapan Halal-P MMC şirketi başkanı Uğur Zeynallı, Cihan Haber Ajansı`na (Cihan) yaptığı açıklamada Fujitsu`nun tarayıcı makinelerinin Azerbaycan pazarına yeni girdiğini söyledi. Söz konusu markanın printer, bilgisayar ve başka ürünlerinin Azerbaycan pazarında uzun zamandır satışlar gerçekleştirdiğini vurgulayan Zeynallı, "Biz de çok seviniyoruz ki dünyanın bir numarası kabul edilen bu markanın Azerbaycan`da temsilciğini yapıyoruz. Bugün de teknoloji alanında söz sahibi olan firmalara yeni ürünleri tanıtıyoruz. " dedi.
Fujitsu firma yetkilisi Klaus Shults da Cihan`a açıklamasında, firmanın yeni projesini tanıtmak için Bakü`de bulundukalrını dile getirdi. Shults, "Teknolojide önemli bir gelişme olarak, söz konusu tarayıcılar enformasyonu hızlıca okuyarak insanlara kaliteli bir hizmet sunuyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fujitsu, yeni tarayıcılarını Azerbaycan`da vitrine çıkardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER