"Formayı bırakmayı düşünmüyorum"

Bursaspor'un 4-1 kazandığı maçta 90 dakika forma giyen yeşil beyazlı ekibin golcü oyuncusu Sercan Yıldırım iddialı konuştu.



Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında dün oynanan ve Bursaspor'un 4-1 kazandığı maçta 90 dakika forma giyen yeşil beyazlı ekibin golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, "Hoca formayı verdiği için çok mutluyum. Böyle oynarsam formayı bırakmayı düşünmüyorum." dedi.

Karşılaşmanın 31. dakikasında bir gol atan ve bir de asist yapan golcü oyuncu, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlandık hafta içinde. Hızlı hücumla önde basıp rakibi orada karşılayacaktık, hocanın verdiği bütün direktifleri sahada uyguladık. Güzel bir skor aldık o yüzden mutluyuz. Geçen hafta ağır bir yenilgi almıştık. Kasımpaşa maçında taraftarlarımızın önünde kendimizi affettirmek istiyorduk. Bunu da başardık, güzel bir skorla, iyi oyunla başardık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum, güzel bir skor oldu." diye konuştu.

Hedeflerinin üst sıralara tırmanmak olduğunu belirten yetenekli oyuncu, "Her hafta farklı bir motivasyonla sahaya çıkmak istiyoruz. İki tane deplasman maçımız var, Sivas ve Beşiktaş maçları. O yüzden zorlu bir süreç bizi bekliyor ama bunun üstesinden geleceğiz." dedi.

"FORMAYI BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Kendisinin bu maçta oynaması nedeniyle mutlu olduğunu belirten Sercan, hafta içinde söylediğini tekrarlayarak, her oyuncunun oynamak isteyeceğini de ifade ederek, şunları söyledi:

"Oynadığım taktirde iyi anlaşacağımı düşünüyordum takım arkadaşlarımla. O yüzden formayı hoca verdiği için çok mutluyum. Böyle oynarsam formayı bırakmayı düşünmüyorum. Herkes hak ediyor aslında, herkes çok iyi çalışıyor, antrenmanlarda da herkes formanın hakkını vermeye çalışıyor. O yüzden bu forma mücadelesinin başarıyı getireceğine inanıyorum."

HARUN: KÖTÜ BİR GOL YEDİM”

Yeşil beyazlı takımın milli kalecisi Harun Tekin ise yaptığı açıklamada, "Güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımız bizi çok iyi destekledi. Biz de güzel bir oyun ortaya koyduk. Farklı kazandığımız için mutluyuz. Galibiyeti taraftara armağan ediyoruz." dedi.

Kasımpaşa kalecisinin dördüncü golde yaptığı hatanın ardından kendisinin de topu elinden kaçırarak gol yemesinin hatırlatılması üzerine Harun, "Ben de kötü bir gol yedim. Bunlar futbolda aslında var. Herkes hata yapabiliyor. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. Hatalara takılmamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"GURUR DUYDUM, MUTLU OLDUM"

Kaleci Harun, Milli Takım kampına çağrılması ile ilgili bir soruya ise "Güzel bir hazırlık dönemi olur inşallah. İnşallah benim adıma da güzel bir hazırlık dönemi olur. Kulübümü temsil ederim inşallah. Taraftarların da bana gösterdiği sevgiye teşekkür ederim, gurur duydum, mutlu oldum." şeklinde cevap verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber "Formayı bırakmayı düşünmüyorum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER