Fidel Okan'ın bu kareyi paylaşmasıyla silmesi bir oldu

Fidel Okan dün gece Twitter üzerinden Harun Kodalak ve Erol Tekmen ile birlikte yemekte olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Fidel Okan'ın bu kareyi paylaşmasıyla silmesi bir oldu

Yandaş medyanın ‘paralel' yayınlarının kadrolu yorumcusu Fidel Okan dün gece Twitter üzerinden Ankara Başsavcısı Harun Kodalak ve Yargıda Birlik Platformu (YBP) kontenjanından Yargıtay üyeliğine seçilen Erol Tekmen ile birlikte yemekte olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı. Okan'ın kısa bir süre sonra fotoğrafı silmesi dikkat çekti.

Fidel Okan, fotoğrafı “Ankara Başsavcısı Harun Kodalak ve Yargıtay üyesi Erol Tekmen ile Ramazan sohbeti..” mesajı ile paylaştı.

Fidel Okan ile yemek yiyen Ankara Başsavcısı Harun Kodalak, seçimden hemen sonra yaptığı “paralel mücadele sürecek” açıklaması ile hukuk çevrelerinden büyük tepki görmüştü.

Yemekte yer alan bir diğer isim olan Yargıtay üyesi Erol Tekmen ise daha önce Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yapıyordu. Adana'da olduğu dönemde MİT TIR'larına ilişkin açılan davanın mahkeme başkanlığını yapmıştı. Tekmen'in adı gözaltına alınan askerlerin tutuklanması için nöbetçi hakime baskı yapma iddiaları ile gündeme gelmişti. Askerlerin sorgusuna giren nöbetçi hakim, Tekmen'i kendisine askerlerin tutuklanması yönünde baskı yaptığı gerekçesi ile HSYK'ya şikayet etmişti. Tekmen geçtiğimiz yıl hükümetin güdümünde olan YBP kontenjanından Yargıtay üyeliğine seçilmişti.

Fotoğrafı paylaşan Fidel Okan ise Hanefi Avcı'nın avukatı olarak biliniyor. İktidar yandaşı medyada bir süre boy gösteren Okan Sevilay Yükselir ve Abdurrahman Şimşek ile birlikte ‘paralel yapı' iftirası ile birçok kişiyi hedef gösteren yayınlar yapmıştı.



ZAMAN
<< Önceki Haber Fidel Okan'ın bu kareyi paylaşmasıyla silmesi bir oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER