Fenerbahçe'yi taşıyan uçak acil iniş yaptı

Fenerbahçe'yi İngiltere'ye götüren uçak Budapeşte'ye zorunlu iniş yaptı.

Fenerbahçe'yi taşıyan uçak acil iniş yaptı


Uçağın KOKPIT camına kuş çarptığı belirtilirken, uçağın ön camında kırık meydana geldi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için acil iniş yapıldı.

Budapeşte'de , uçağın bakımı yapılıyor. Kafilede herhangi bir olumsuzluk yok. Endişe verici bir durum yok

Fenerbahçe'yi Manchester'e götüren uçağın kokpit camının onarıldıktan sonra yola devam edeceği bildirildi

Bilgilendirmeyi Basın Sözcüsü Mahmut Uslu yaparken, Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafile uçağın içinde yeniden kalkışı Budapeşte'de bekliyor

Fenerbahçe Budapeşte'de yeni uçak bekliyor

Fenerbahçe'yi taşıyan uçağın Budapeşte'ye acil iniş yaptığının duyulması üzerine Borajet Havayolları, İstanbul'dan ikinci bir uçağı Budapeşte'ye doğru yola çıkardı. Bu uçak Budapeşte'deki kafileyi alarak Manchester'a ulaştıracak.


FENERBAHÇE'YE 2. ŞOK HABER

Fenerbahçe'nin bugün iniş yapması beklenen Manchester Havalimanındaki iki pistten birinin, bugün iniş yapan British Airways'e ait bir uçağın kaza yapması sonucu kapatıldığı ve tüm iniş kalkışların tek pistten yapıldığı belirtildi. Budapeşte'ye zorunlu iniş yapmak durumunda kalan Sarı Lacivertliler'e bir engel de İngiltere'den geldi. Kafilenin inmesi planlanan Manchester Havaalanı'nda gerçekleşen ufak çaplı bir kaza yüzünden havaalanının 1 pisti kullanıma kapandı. 

Türkiye saati ile 13.30 civarında gerçekleşen kazada British Airways'a ait bir uçağın, iniş yaparken burnunu yere sürtmesinden ötürü hasar gördüğü ve parçaların çevreye saçıldığı öğrenildi.

2 pisti bulunan havalimanının tek pistinin kapatılmasının ardından bekleyen uçakların en az 45 dakika rötar yapacağı öngörülüyor. İngiltere'ye uçtuğu uçağın camında çatlak oluşması nedeniyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye inmek zorunda olan Fenerbahçe kafilesi haberi alınca ikinci şoku yaşadı.

Program sarktı

İstanbul'dan gelecek ikinci bir uçakla İngiltere'ye hareket edecek olan Sarı-Lacivertliler tüm programı aksamış durumda.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın TSİ 20.00'de düzenleyeceği basın toplantısı ile 20.30'da Old Trafford'da yapılması planlanan son antrenmanın daha geç saatte gerçekleştirilmesi bekleniyor.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'yi taşıyan uçak acil iniş yaptı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER