Fenerbahçe'de savunma ve orta saha alarmı!..

Kjaer ile Mehmet Topal, Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de savunma ve orta saha alarmı!..


Ligin ilk 2 haftasını 1 puanla tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, Bursaspor maçı ile birlikte çıkışa geçmek istiyor.

Bu nedenle Bursaspor maçı Sarı-Lacivertliler için büyük bir önem taşıyor ancak takımdaki cezalı oyuncular sıkıntı yaratıyor.
Kırmızı kart cezalısı Simon Kjaer ile Mehmet Topal, Bursaspor'a karşı görev yapamayacak. Advocaat bu önemli isimlerden yararlanamayacağı gibi yeni transferler Lens ve Sow'un da ilk kez sahada olacak olmaları ve uyum sağlayıp sağlayamayacakları merak konusu.

Kjaer'in yokluğunda savunmada Neustadter forma giyecek ve Skrtel ile partner olacak. Advocaat, Mehmet Topal'ın yerine kimi oynatacağına ise bu haftaki idmanların ardından karar verecek ama kafasındaki düşünce Ozan'ın ön liberoda oynaması ve orta alanın Alper ile Salih'e emanet edilmesi.

Forvette en hazır isim Emenike. Emenike fizik güç ve hız açısından Sow ve Persie'den daha iyi. Bu nedenle öncelik Nijeryalı'da olacak. İdmanlara çıkmayan Persie'nin yedek olması veya ilk 18'e girememesi bekleniyor. Kayserispor maçında sakatlanan Fernandao da takımı yalnız bırakacak. Yeni transfer Lens ise hazır durumda ancak Advocaat'ın Volkan Şen'i mi Lens'i mi ilk 11'de sahaya süreceği maç günü belli olacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de savunma ve orta saha alarmı!.. Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER