Fenerbahçe; Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi 28. Hafta'sında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerinde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından bireysel çalışmalar yapan oyuncular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı

Simon Kjaer, rejenerasyon çalışmaları yaparak antrenmanı tamamlarken; Raul Meireles ve Robin van Persie takımdan ayrı özel program uygulandı. Sakatlığı süren Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Bugünkü antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertliler, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Konya'ya hareket edecek.

ALPER POTUK'YU YENİ YAŞI KUTLANDI

Bu arada antrenman öncesinde, bugün doğum günü olan Alper Potuk'un yeni yaşı, takım arkadaşları tarafından soyunma odasında pasta kesilerek kutlandı.

Alkışlar arasında kesilen pastanın ardından, 8 Nisan 1991 doğumlu olan sarı lacivertli milli oyuncuyu takım arkadaşları ve teknik ekip kutladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe; Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER