Fenerbahçe, Samsunspor'a takıldı

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Samsunspor karşısında öne geçip birçok gol fırsatını harcadığı maçı 1-1'lik beraberlikle sonuçlandırdı

SHABER3.COM

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve kendi sahasında 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı.

Maçın 12. dakikasında, Dusan Tadic'in şık pasında İrfan Can Kahveci kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu golle sonuçlandırdı ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarıda 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan Fenerbahçe, Samsunspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda istediği tempoyu ayarlayamayan Fenerbahçe, Emre Kılınç'ın 62. dakikada sağ çaprazdan kaleye yolladığı müthiş frikik golüyle üstünlüğünü kaybetti ve skor 1-1'e geldi.
Golden sonra oyuncu değişiklikleri yapan İsmail Kartal, 70.dakikada Joshua King, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, 80. dakikada Emre Mor ve 87'de Rade Krunic'i oyuna aldı. Ancak bu değişiklikler de Fenerbahçe'nin tekrar öne geçmesini sağlamadı ve mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Lider Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 54 yaparken, Samsunspor 22 puana ulaştı. Fenerbahçe yenilmezlik serisini 10 maça çıkarsa da, ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi ve zirve yarışında yara aldı.
TADIC ASİST, İRFAN CAN GOL
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 12. dakikadaki golüyle maçta öne geçti. 

Sebastian Szymanski'nin pasıyla topla buluşan Dusan Tadic, ceza alanı içine yönelen İrfan Can Kahveci'yi çok iyi gördü. İrfan Can Kahveci, topu kontrol ettikten sonra vuruşunu yaparak topu kaleci Okan Koçuk'un altından ağlarla buluşturarak durumu 1-0'a getirdi.

EMRE KILINÇ'TAN MÜKEMMEL FRİKİK
Samsunspor, Emre Kılınç'ın 62. dakikadai golüyle maçta eşitliği sağladı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Emre Kılınç geçti. Emre Kılınç'ın sol ayağıyla şutunda kaleci Dominik Livakovic topu çeldi, ancak VAR incelemesi sonrasında topun çizgiyi geçtiği tespit edildi ve Samsunspor skoru 1-1 yaptı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Samsunspor'a takıldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER