Fenerbahçe Ordu-Giresun Havalanı'nda çiçeklerle karşılandı


Türkiye Kupası H Grubu üçüncü hafta maçında bu akşam Giresun Atatürk Stadı'nda PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, Ordu-Giresun Havalanı'nda taraftarlarca karşılandı.

Özel bir uçakla 12.30 sularında Ordu-Giresun Havaala'nı gelen Fenerbehçe kafilesini çevre illerden gelen yüzlerce Fenerbahçe taraftarları çiçeklerle karşıladı. Aziz Yıldırım ve futbolcular havaalanı çıkışında taraftarların selfie çekinmek istemesiyle zor anlar yaşadı. Takımı Giresun'a götürecek olan otobüslere başkan ve oyuncular binmekte güçlük çekti. Havalanındaki sevgi gösterisinin ardından takım taraftarların araç konvoyu ile Giresun'a hareket etti.

Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Vitor Pereira ile 19 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer aldı:
"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Anıl Demir, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao."
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe Ordu-Giresun Havalanı'nda çiçeklerle karşılandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER