"Fenerbahçe karşısında haddimizi bilerek oynayacağız"


Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, 12. haftada konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi temkinli konuştu.

Süper Lig'in 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında 3 puan hedeflediklerini söyleyen Ayhan Erdem, "Haddimizi bilerek oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile galip gelen taraf olmak istiyoruz." dedi.

Mersin İdmanyurdu bu sezon sahasındaki ikinci galibiyetini Fenerbahçe'ye karşı almayı hedefliyor. Cumartesi günü zorlu rakibini sahasında konuk edecek olan kırmızı lacivertliler 3 puana odaklanırken Mersin İdmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Fenerbahçe maçı öncesi temkinli konuştu.

Taraftarlarının da desteği ile 3 puana ulaşan taraf olmayı istediklerini söyleyen Erdem, "Rakibimizin kadro kalitesi ve gücü ortada. Bunun için haddimizi bilerek oynayacağız. Ancak şuda bir gerçek ki biz de iyi bir ekibiz. Karakterli futbolculardan oluşan bir takımız. Taraftarımızın da desteğini alarak bu sezon sahamızda ikinci galibiyetimizi almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

"GALİBİYETİ HOCAMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ"

Fenerbahçe'nin de sahaya 3 puan için çıkacağını bildiklerini anlatan Erdem, "Büyük maçlara ayrı bir motive olan bir ekibimiz var. Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarında sergilediğimiz futbol tüm futbol otoriterleri tarafından alkış toplamıştı." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe'ye karşı da aynı motivasyon ile hazırlanıyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında 3 puana ulaşarak, bu hafta içinde annesini kaybeden teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'a bu galibiyeti hediye etmek amacındayız. Bunu da başaracak güçteyiz."
CİHAN
<< Önceki Haber "Fenerbahçe karşısında haddimizi bilerek oynayacağız" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER