Fenerbahçe'de Avrupa mesaisi başladı


UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. haftasında, 10 Aralık Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde İskoç ekibi Celtic ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Pas çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla noktalandı.

Hakan Çinemre, Robin van Persie ve Raul Meireles, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Topuz ise bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sarı lacivertliler, Celtic maçı hazırlıklarına yarın yapılacak antrenmanla devam edecek . Bu antrenman saat 11.00'de başlayacak. CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Avrupa mesaisi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER