Fenerbahçe, Ajax maçı için Hollanda'ya gitti


UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Hollanda ekibi AFC Ajax ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu karşılaşma için Hollanda'ya gitti.

Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 11.00'de kalkan özel bir uçakla Amsterdam'a hareket etti. Sarı lacivertli oyuncuların havaalanına gelişinde alanda bulunan yolcular oyunculara büyük ilgi gösterirken, futbolcularla hatıra fotoğraf çektirmek isteyenlere de oyuncular hayır demedi.

Sarı lacivertli kafilede teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği 19 kişilik Ajax maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Erten Ersu, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Fernandao, Robin van Persie.

Bu arada UEFA Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında Ajax'a misafir olacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve bir oyuncu Amsterdam Arena'da bugün saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe'nin maç öncesi son antrenmanı da yine Amsterdam Arena'da saat 19.00'da yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe, Ajax maçı için Hollanda'ya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER