Fenerbahçe 10 yeni isim aldı ama 10 numara almadı

Fenerbahçe geçen sezona göre kadrosuna 10 yeni isim eklerken, 12 futbolcu ile yollarını ayırdı, 2 genç oyuncusunu ise kiraya verdi.

Fenerbahçe 10 yeni isim aldı ama 10 numara almadı


Fenerbahçe sezona 10 numara transferi yapmadan girerken geride kalan sezona oranla kadrosuna 10 yeni isim ekledi, 12 futbolcunun biletini kesti, 2 genç oyuncusunu ise kiraya verdi.

Kiraya gönderilen oyuncular Emenike, Salih ve Stoch geri döndü ve bu sezon takımda olacaklar. Sarı-Lacivertliler kaleci Fabiano'yu yine kadroda tuttu ve ayrıca 7 transfer daha yaptı. Özellikle savunma ve forvet hattı güçlendi. Ancak orta saha eldeki mevcut isimlerle kurulacak. Orta alana 10 numara transfer bunulanamadı ve bu bölge Salih ve Alper'e emanet olacak. Zaman zaman Ozan ve Sow forvet arkasında rol alabilecek. Sow; forvetin sağı, solu, en ucu ve gerekirse forvet arkasında oynayabilmesi özelliği ile teknik direktör Advocaat ve taraftarları sezon öncesi rahatlattı. 
Bu arada 12 futbolcunun takımla ilişkisi kesilirken 2 genç isim ise kiraya verildi.

Transfer tescil dönemini sona ererken Fenerbahçe'de gelen ve giden isimler şöyle:

GELENLER:
MARTIN SKRTEL (Liverpool), ROMAN NEUSTADTER (Schalke), GREGORY VAN DER WIEL (Paris Saint-Germain), AATIF CHAHECHOUHE (Sivasspor), İSMAİL KÖYBAŞI (Beşiktaş), FABIANO RIBEIRO (Kiralık, Porto), JEREMAIN LENS (Kiralık, Sunderland), MOUSSA SOW (Kiralık, Al-Ahli) 

GERİ DÖNENLER: Emenike, Salih, Stoch

GİDENLER: DIEGO (Flamengo), LUIS NANI (Valencia), GÖKHAN GÖNÜL (Beşiktaş), BRUNO ALVES (Cagliari), MEHMET TOPUZ (Serbest kaldı), ABDOULAYE BA (Kiralık süresi doldu, Porto / Alanya), LAZAR MARKOVIC (Kiralık süresi doldu, Liverpool/Sporting Lizbon), SAMUEL HOLMEN (Medipol Başakşehir), SERDAR KESİMAL (Serbest kaldı), RAUL MEIRELES (Serbest kaldı), CANER ERKİN (Inter/Beşiktaş), MICHAL KADLEC (Sparta Prag), HAKAN ÇİNEMRE (Kiralık, Eskişehirspor), Erten Ersu (Kiralık, Gaziantepspor)
<< Önceki Haber Fenerbahçe 10 yeni isim aldı ama 10 numara almadı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER