Felci oy kullanmasına engel olmadı

Felci oy kullanmasına engel olmadı

Antalya'da da seçmenler, genel seçim için sandık başına koştu. Özellikle yaşlı ve engelliler, zorluklara rağmen oy kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdi.

Muratpaşa ilçesinde arabalarıyla engelli, yaşlı, hasta ve ulaşıma ihtiyacı olanlara yardımcı olan belediye personeli, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşları oy kullanmaya götürdü. Bunlardan, 8. kattaki evinden cankurtaranla alından felçli Hüseyin Çelik de sağlık ekibi kontrolünde, oy kullanacağı Ramazan Savaş İlköğretim Okulu'na götürüldü. Yürüyemeyen Çelik, sedyeyle ikinci kata çıkarıldı. Görevlilerin yardımıyla seçmen kağıdı ve zarfı alan Çelik, bir akrabasının yardımıyla kabinde oy kullandı. Zarfı sandığa atarken, "Vatana, millete hayırlı olsun." tenennisinde bulunan Hüseyin Çelik, yine görevliler yardımıyla evine götürüldü. Belediyeye verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Vatandaşlık görevimi yerine getirmemize yardımcı oldular." dedi.

Muratpaşa Belediyesi, sabahın ilk ışıklarından oy verme işlemi bitene kadar ilçede bulunan ve kendilerine ulaşıp kayıt yaptıran bütün vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Felci oy kullanmasına engel olmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER