FB'den yandaş Selvi'ye: 'Yalancı, iftiracı, kul hakkı yiyen günahkar'

Fenerbahçe Spor Kulübü, yandaş yazar Abdulkadir Selvi'nin Süper Kupa iddialarına ilişkin açıklama yayımladı. Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, "Bu şahsın, ortaya koyduğu tüm bu yalan, iftira dolu, kul hakkı yiyen günahkar tavrının hedefi Kulübümüz ve Başkanımız Ali Y. Koç'tur" ifadeleri kullanıldı.

SHABER3.COM

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yayımladığı açıklama ile köşe yazarı ve yorumcu Abdulkadir Selvi'nin iddialarına sert tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, iktidar yanlısı yazarın iddiaları yalanlanırken, "Bu şahsın, ortaya koyduğu tüm bu yalan, iftira dolu, kul hakkı yiyen günahkar tavrının hedefi Kulübümüz ve Başkanımız Ali Y. Koç'tur" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamanın bir kısmı şu şekilde:
"...
Bu şahıs, Süper Kupa iptal gündemi doğrultusunda kendisine bir misyon belirlemiş,

Hürriyet Gazetesi'nde yazdığı yazılar ve CNN Türk ekranlarında dile getirdiği iftiralarla gerçekleri manipüle ederek, konuyu farklı bir zemine çekmeye, komplo teorileri ve isnat dolu suçlamalarla 'kendince' bir alan yaratmaya çalışmaktadır.

Bu şahsın, ortaya koyduğu tüm bu yalan, iftira dolu, kul hakkı yiyen günahkar tavrının hedefi Kulübümüz ve Başkanımız Ali Y. Koç'tur.

"Maçın Suudi Arabistan'da oynanmasını Ali Koç teklif etti"

"Maçın oynanacağı son gün Fenerbahçe tişört ve pankart talebi ile protokolü bozdu, süreci gerdi"

"Fenerbahçe Atatürk'ün 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözü ile F... mesajı vermeye çalıştı"

"Futbol üzerinden siyasi mühendislik hedefledi"

"Larnaka maçında da Türk bayrağı ve pankart olmaması yönünde bir protokol imzaladı" gibi tamamıyla gerçek dışı bilgiler içeren ve haddini aşan bir yaklaşımla yalanlarını zirveye ulaştırmıştır.

Sporla alakası olmayan, gazetecilik etiğinden nasibini almamış, konulardan bihaber şekilde aldığı talimatlar ve servis edilen bilgiler ile gazetecilik yaptığını sanan bu şahsın, kamuoyundaki karşılığı herkesin malumudur.

İlk olarak; Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve Başkanımız Ali Koç'un ne geçmişte ne bugün siyasetle ilgisinin olmadığı net ve sarihtir.

Ayrıca;

Pek çok maçımızda kullandığımız Atamızın 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözünün, İsrail-Filistin savaşına yönelik olarak tüm dünyaya barış çağrısı yapma hedefinden başka hiçbir anlam taşımadığı,

Yaşanan bu sürecin ne sebep ne sonuçları itibarıyla sadece Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgisi olmadığı, ortalama zekaya sahip herkesin anlayabileceği gerçeklerdir.

Bu şahısla ilgili hukuki adımların başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ "
<< Önceki Haber FB'den yandaş Selvi'ye: 'Yalancı, iftiracı, kul hakkı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER