Fatih Terim'den TRT'ye şok tepki

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TRT'ye bundan sonra röportaj vermeyeceğini ve bu kurumdan gelen soruları cevaplamayacağını söyledi. Terim, TRT'nin bir programında bir tarih profesörü tarafından istifaya davet edilmişti.

Fatih Terim'den TRT'ye şok tepki

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TRT’nin sorularını bundan sonra cevaplamayacağını söyledi. Basın toplantısında konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Ben TRT’nin sorularını cevaplamıyorum, bundan sonra röportaja da gitmiyorum. Bundan sonra da öyle bir niyetim yok” diye konuştu.

"BİZ SADECE ARACIYIZ"

Programı sunan Erdoğan Arıkan Terim'in sözlerine "Fatih Hocamız bize konuşmak istemediğini söyledi. Saygı duyuyoruz. Ama biz sadece bir aracıyız. Fatih Hoca yarın sabah uyandığı zaman bu kırgınlıkları unutacak. Tıpkı bizim unuttuğumuz gibi. Yarından itibaren kol kola vereceğimize inanıyoruz." cevabını verdi.



NE OLMUŞTU?
Fransa’da düzenlenen EURO 2016’da İspanya karşısına Hırvatistan maçındaki mağlubiyeti unutturmak için çıkan Türkiye, İspanya maçında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Birçok spor yorumcusunun yaptığı tercihler nedeniyle eleştirdiği Fatih Terim’e belki de en ilginç tepki, TRT ekranlarından geldi.

Maçın ardından yayınlanan Gündem Ötesi programına konuk olan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Fatih Terim’e istifa çağrısında bulundu.
<< Önceki Haber Fatih Terim'den TRT'ye şok tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER