Fatih Portakal bir cümle etti, tetikçiler üşüştü

Gazeteci Fatih Portakal, tutuklu gazeteci Ercan Gün'ün adını bir cümle içinde andığı için AKP tetikçisi yazarların hedefi oldu

Portakal: Bu ödülü işini doğru düzgün yapan gerçek gazeteciler adına alıyorum

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yaptığı konuşmasında “Ben bu ödülü tüm gazeteciler adına almıyorum, işini doğru düzgün yapan gerçek gazeteciler için alıyorum” dedi.

Portakal, En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülüğünü aldığı sırada darbe girişimi sonrası onlarca gazeteciyle birlikte tutuklanan FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün’ü de andı. Portakal, “Biz FOX ailesi olarak, FOX yöneticileri olarak, buraya gelen arkadaşlarım olarak ve cezaevinde olan arkadaşım Ercan Gün olarak yüreğimizi ortaya koyup her gün bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Endişelerimizle yapıyoruz, korkularımızla yapıyoruz. Endişelerin ve korkuların bizi esir almasına da izin vermiyoruz. Yapabildiğimiz müddetçe en iyi haberi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Portakal bu sözlerinin ardından, AKP tetikçileri Cem Küçük ve Nedim Şener'in hedefi oldu. 

Cem Küçük isimli AKP tetikçisi Fatih Portakal'ın kovulması gerektiğini söylerken onun medeni ölüler mezarlığına defnedileceğini yazdı.



''KONUŞSANA NEDİM...''

Küçük, kendisi gibi  AKP'nin kullanışlı aparatı Nedim Şener'i kendi çalıştığı yayın grubunu protesto etmeye çağırdı.


TALİMATI ALAN NEDİM ŞENER DE TOPA GİRDİ

Talimatı alan Nedim Şener de hem Portakal'a, hem ödül törenini canlı yayınlayan mensubu olduğu Doğan Grubu'na, hem de tutuklu gazeteci Ercan Gün'e ithamlarda bulundu.





<< Önceki Haber Fatih Portakal bir cümle etti, tetikçiler üşüştü Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER