Eto'o Galatasaray'dan özür diledi

Antalyaspor'un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o, Galatasaray maçında elle attığı gol için, "Maçın hakemleri, Antalyaspor ve Galatasaray taraftarından özür diliyorum" dedi.

Eto'o Galatasaray'dan özür diledi

Bazen sahada maçın sıcaklığıyla hata yapabildiklerini dile getiren Eto'o, bu konuda şunları söyledi:

"İnsanız, öncelikle futbolun içinde olan şeyler bunlar. Muslera'nın bazı demeçleri var. Unutmamamız gerekiyor ki onun takım arkadaşı Podolski'nin de Medipol Başakşehir maçında başına aynı olay gelmişti. Futbolun içinde oluyor böyle şeyler. Böyle bir görüntü verdiğim için özür dilemem gereken 2 kesim var. Maçın hakemiyle Galatasaray ile Antalyaspor taraftarı. Bizler de futbolcu olarak maç bittiği zaman susmalıyız, fazla konuşmamalıyız."

"MUSLERA PENALTIYI NEDEN SÖYLEMEDİ"

Galatasaray maçında kendisine ceza sahası içerisinde yapılan faule de değinen Eto'o, kaleci Muslera'nın maçtan sonra yaptığı açıklamalar hakkında şunları söyledi:

"Muslera, attığım gol hakkında konuştu. Ama Muslera gibi adil olmak istiyorsak, karşı tarafa da adil olmak gerekir. 1 metre önünde pozisyon vardı. Bana yapılan penaltıydı ve kırmızı kartı gerektiriyordu. Muslera orada hiçbir şey söylemedi. Orada da söyleyebilirdi. Adil olmak istiyorsa adalet budur bence. Antalyaspor çok iyi oynadı ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık."

"KALMAK İSTİYORUM"

Gol krallığı yarışında Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez'le çekişme konusundaki soruya da cevap veren Eto'o, takımının daha fazla puan kazanması için çaba gösterdiğini belirtti. Gol krallığı yerine Antalyaspor'un kazanmasına önem verdiğini, Antalya'da çok mutlu olduğunu vurgulayan Eto'o, son olarak, "5 dakika sonra ne olacağını bilemeyiz. Gelecekle ilgili çok fazla konuşamıyorum ama ben mutluyum, burada kalmak istiyorum" dedi.

<< Önceki Haber Eto'o Galatasaray'dan özür diledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER