Eto'o Fener'i gözüne kestirdi

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız golcüsü Samuel Eto'o, ligde cuma günü sahalarında oynayacakları Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini söyledi.

Eto'o Fener'i gözüne kestirdi

Cuma akşamı saat 20.00'de Antalya Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jose Morais yönetiminde çalışan Antalyaspor, taktik çalışma yaptı. Morais, antrenmanında oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı.

ETO'O'DAN GOL ŞOV

Antrenmanda 30 dakikalık taktik oyununda Eto'o 12 gol attı. Kamerunlu yıldız attığı goller sonrası sevinç hareketleriyle dikkati çekti. Gol krallığı yarışında 13 golle zirveyi Mario Gomez ile paylaşan ve son 4 maçta rakip fileleri havalandıramayan Eto'o'nun antrenmanda hırslı olduğu gözlendi. Antrenman sonunda Eto'o saha kenarında kendisini izlemeye gelen taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Bir futbol okulunda eğitim gören genç futbolcular ise Eto'o ile özçekim yaptı.

CHİCO'YA BREZİLYA USÜLÜ KUTLAMA

Antrenman sonunda Antalyasporlu futbolcular Chico'nun 29'uncu yaş günü kutlandı. Chico, takım arkadaşlarıyla antrenman sahasında Antalyaspor logolu pasta kesti. Brezilya usulü yapılan kutlamada Eto'o ve Danilo başta olmak üzere takım arkadaşları Chico'ya yumurta ve un atarak yeni yaşını kutladı.

HALİL İBRAHİM BALIKESİRSPOR'A TRANSFER OLDU

Transfer döneminin son gününde takıma katılan Brezilyalı Charles de antrenmana katıldı. Yekta Kurtuluş'un ise yarın takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. Antalyaspor'dan Halil İbrahim Tuna'nın ise Balıkesirspor'a transfer olduğu açıklandı. Emrah Başsan da antrenmana katıldı.

'FENERBAHÇE MAÇIYLA KAZANMAYA BAŞLAYACAĞIZ'

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samuel Eto'o, Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini söyledi. Ligde 15 maç kaldığını ve bundan sonra her maçın daha heyecanlı geçeceğini vurgulayan Eto'o, şöyle devam etti:

"Kesinlikle kazanmaya başlamalıyız. 15 maç kaldı hepsi final niteliği taşıyor bizim için. Her maç daha fazla heyecanlı olacak. Takım arkadaşlarım ve hocamla da konuştum. Herkes biliyor, durumun farkında. Cuma gününden itibaren kazanmaya başlayacağız. Biz kazanmadıkça biraz daha az nefes almaya başlayacağız. Bu stresi yaşamamak için kazanmaya başlamalıyız. Fenerbahçe büyük bir takım, onlara göre belki daha küçüğüz ama elimizden gelen mücadeleyi gösterip burada onları yenmek istiyoruz." 

"GOL KRALLIĞINA 'HAYIR' DEMEM"

Eto'o, basın mensuplarının gol krallığı yarışındaki iddia ve Fenerbahçe maçıyla gol atıp atamayacağı ilişkin sorusuna şu cevabı verdi:

"Kariyerimde zaten çok gol attım. Burada da atmaya devam edeceğim. Önemli olan takımımın kazanması. Ben takımıma bir şey verebiliyorsam ne mutlu ama maçta gol atacağım, eminim. Seçim sansı verseler ve 'gol kralı mı olmak istersin Antalyaspor'un daha yükseğe çıkmasını' deseler, Antalyaspor'u seçerim. Ama gol kralı olursam da 'hayır' demem."

'ANTALYA'DA MUTLUYUM'

Çin takımlarından kendisine yönelik transfer teklifleri hatırlatılan Eto'o, Antalya'da çok mutlu olduğunu söyledi. Taraftarın adına söylediği şarkılardan çok mutlu olduğunu vurgulayan Eto'o, Antalyaspor'daki hedeflerini, "Taraftar 'Ooo Samuel Eto'o. I love you Eto'o' şarkıları çok mutlu ediyor. Yusuf Şimşek'le çalışmaya başladığım kendisinin hedefi takımı ligde tutmaktı. Kendisi gitti ama ben takım arkadaşlarımla bu hedefi devam ettirmek istiyorum" dedi.

"ÇOK FAUL YAPILIYOR"

Eto'o bir soru üzerine de, "Antalyaspor'a çok faul yapılıyor. Bazen çalmayabiliyorlar ama bunu özellikle yaptıklarını düşünmüyorum. Belki bazı takımlara daha fazla düdük çalıyorlar ama bunu özellikle yapıldığını sanmıyorum" diye konuştu.

ETO'O TARAFTARA OTOBÜS TUTACAK

Antalyaspor taraftarına çağrı yapan Eto'o, taraftarın her maça gelip takımı desteklemesini istedi. Son zamanlarda kötü günler geçirdiklerini anlatan Eto'o, son olarak, "Kendilerini üzdük biraz ama sonunda gülen taraf biz olacağız. Gerekiyorsa kendilerine deplasmana gelmeleri için ben otobüs imkanı da sağlarım" dedi.

DHA
<< Önceki Haber Eto'o Fener'i gözüne kestirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER