Eskişehirspor rahatladı, Erciyes ateş hattında kaldı


Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Erciyes galibiyetiyle takım olarak biraz rahatladıklarını ancak gözünü arka taraftan ayırmayacağını söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlu Hamit Cihan da, bitkisel hayattaki bir takıma hayat vermeye çalıştıklarını belirterek, "Mücadelemiz sürüyor." dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 27. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren iki takım Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Maçı konuk takım Eskişehirspor 1-0 kazandı. Karşılaşmayı değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımının mücadelesinden ve yürekli oynamasından dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Sivasspor, Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor maçlarından sonra Erciyesspor karşısında ilk saniyeden itibaren mücadeleyi kabul ettiklerini belirten Skibbe, "Rakibin uzun toplarla hamle yapmasını sağladık. Kendi pozisyonlarımızı gole çeviremediğimiz için de üzgünüm. Oyuncularımın performansından memnunun. Umarım alt tabakadan biraz uzaklaşmış oluyoruz, ama kurtulmuş değil. Bizim hedefimiz ortalara ilerlemek. Gözümü de arka taraftan ayırmayacağım." dedi.

BİTKİSEL HAYATTAKİ İNSANA HAYAT VERMEYE ÇALIŞTIK

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, hayati değeri yüksek bir müsabaka oynadıklarını ancak başarılı olamadıklarını söyledi. Maça yüksek konsantrasyonla hazırlandıklarını ifade eden Cihan, şöyle konuştu:

"Rakibin küçük, bizim büyük alanda oynamamız bizi istediğimizi yapma konusunda zorladı. Çok pozisyon üretemedik. Genel olarak bitkisel hayattaki bir insana hayat vermeye çalıştık. Gelecek adına umutlu bir süreç olacaktı ama başaramadık. Mücadelemiz devam ediyor. Oturup plan yapmamız gerekiyor."
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor rahatladı, Erciyes ateş hattında kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER