Eskişehirspor'da Kartal istedi, Raheem Lawal kadro dışı bırakıldı


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda geride kalan 11 haftada topladığı 4 puanla 18. sırada yer alan Eskişehirspor'da teknik direktör İsmail Kartal'ın yazılı raporu ile Raheem Lawal, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla Süper Lig'in dibine demir atan Eskişehirspor'da teknik direktör İsmail Kartal'ın yazılı raporu ile Adewole Raheem Lawal'ın, süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kırmızı siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sezon başından bu yana süregelen disiplinsiz davranışları ve takımın, taraftarın destek açıklamaları ile motive olduğu bu dönemde, antrenman düzensizliğiyle bağlantılı olarak, teknik direktörümüzün yazılı raporu ile oyuncumuz Adewole Raheem Lawal, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır." denildi.

YÖNETİM KURULU İÇERİSİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Bu arada Eskişehirspor'da dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, kurul içerisinde görev değişiklikleri yapıldığı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "10.11.2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımız sonucunda yönetim kurulumuz içerisinde görev değişiklikleri yapılmıştır. Bu değişiklikler yönetim kurulu toplantımızda tüm üyelerimizin ortak istişareleri ve düşünceleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir." denilerek, yeni yönetim kurulu görev listesinin şu şekilde olduğu belirtildi:

"Başkan Mesut Hoşcan, Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Başkan Yardımcısı Serkan Gülel, Genel Sekreter Bahadır Ünalan, İdari Asbaşkan İbrahim Eldem, Teknik Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Mali Asbaşkan Alihsan Demirhan."

CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor'da Kartal istedi, Raheem Lawal kadro dışı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER