Eski Yardımcısından Fatih Terim'e şok sözler

Oğuz Çetin: Türkiye futbolunu kaosa sürükleme direktörü. Kendi menfaati için her şeyi yapmaya muktedir bir insan.

Eski Yardımcısından Fatih Terim'e şok sözler

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, bir dönem A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında çok ağır sözler söyledi. Terim'den, 'Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü' diye söz eden Çetin, "Kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir bir insan" ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Arda Turan, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı aylar sonra yeniden A Milli Takım'a çağırmasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, aylardır Türk futbolunun 1 numaralı gündem maddesi olan bu konuyla ilgili zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

Terim'den 'Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü' diye bahseden Oğuz Çetin'in yazısı şöyle:

"Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü", traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor!

Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde... Tezatlar içinde, herşeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor...

3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı'na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsaniz 'kendi maddi-manevi menfaatleri için, herşeyi yapmaya muktedir' bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!"

Oğuz Çetin, yazısını 'Bu konuyu ileriki günlerde daha detaylı aktaracağım' diyerek noktaladı.
<< Önceki Haber Eski Yardımcısından Fatih Terim'e şok sözler Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER