Eski danışmandan bomba Gül iddiası

Abdullah Gül'ün eski danışmanlarından olan Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan Abdullah Gül'ün yeniden Cumhurbaşkanı olmak istediğini öne sürdü.

Eski danışmandan bomba Gül iddiası

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanı Ahmet Takan, “Gül de Erdoğan gibi kaos planları yapıyor. Gül, AKP Genel Başkanlığı değil Sarayı istiyor” şeklindeki kulis bilgisini paylaştı. Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, bugünkü “Ahmet Hoca dedi ki; ‘MHP’yi daha kolay kandırırız” başlıklı köşesinde daha öne danışmanlığını yaptığı Abdullah Gül’ün gelecek planlarına ilişkin kulis bilgillerini aktardı. 


“ERDOĞAN’A İSTEMEYE İSTEMEYE KAPTIRDIĞI KOLTUĞUN PEŞİNDE” 

Abdullah Gül’ün Ahmet Davutoğlu’na “cesaret” telefonu açmadan önce hasta yatağında olduğunu iddia ettiği Erdoğan’a aracılar gönderdiğini ve ardından telefon açtığını öne süren Takan,  şunları aktardı:

 “Tüm temaslarından sonra Erdoğan’dan ‘Ben sahayı temizlerim gel sen partinin başına geç’ mesajının kırıntısını bile alamadı. Gönlünün AKP-CHP koalisyonundan yana olduğunu tüm kulislere ve de AKP’ye üfledi. Bu arada erken seçim senaryoları üzerine yoğunlaşan Recep Erdoğan partiyi Abdullah Gül’e kaptırmamak için önlemleri arttırdı. Abdullah Gül gölge Cumhurbaşkanı rolünü üstlendi. Gül, tekrar Cumhurbaşkanlığına oynuyor. Erdoğan’a istemeye istemeye kaptırdığı koltuğun, saltanatın (rövanş) peşinde. Recep Erdoğan’ı kaçıracak birinci formülün kendisinin arkasında olan eski güçlerinde desteğiyle AKP-CHP koalisyonu olacağına inanıyor.”


<< Önceki Haber Eski danışmandan bomba Gül iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER