Eşini cezaevinde ziyarete gitti, çıkışta tutuklandı

Eşini ziyarete gittiği cezaevi çıkışında tutuklanan hanımlara bir süredir Türkiye'de sıkça rastlanıyor. Son olarak Trabzon'da dün yaşandı.

SHABER3.COM

Hizmet Hareketine yönelik soykırıma varan zulümler hız kesmeden devam ediyor. Özellikle annelere ve küçük çocuklara savcılar ve sulh ceza hakimleri eliyle yapılan insanlık dışı muameleler vicdanlı yürekleri kanatıyor. 

Dün Trabzon’da yine içler acısı bir vaka daha yaşandı.

14 Şubat günü Trabzon’da tutuklu olan eşi gazete temsilcisi Habib Oğanberdi’yi  ziyarete giden İlknur Ayşe Oğanberdi, ziyaret çıkışı gözaltına alındı. Yanında 6 yaşındaki oğlu Yasin bulunduğu halde gözaltına alınan İlknur Hanım ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimi tarafından tutuklandı. Babasından uzun süredir ayrı olan, son olarak da annesini demir parmaklıklar ardına gönderen Küçük Yasin ise bir yakınına teslim edildi.

Küçük Yasin şimdi Manisa’dan gelecek dedesinin kendisini almasını bekliyor. 

AKP iktidarı tarafından, darbe girişimi bahane edilerek 45 bin insan cezaevine konulmuştu. Onbinlerce insanın da gözaltına alındığı bu dönemde, son zamanlarda eşini ziyarete giden bazı kadınlar, yanlarında çocuklar olmasına bakılmaksızın gözaltına alınmaya başlanmış, bir kısmı tutuklanmıştı. 


<< Önceki Haber Eşini cezaevinde ziyarete gitti, çıkışta tutuklandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER