Eşin ve kızın 2-3 valiz dolusu para çekti mi?

15 Temmuz'u önceden haber veren Twitter hesabı Kadir Topbaş'ın Erdoğan'a ihanet ettiğini öne sürdü.

samanyoluhaber.com


15 Temmuz'u önceden bilen AKP'liden Kadir Topbaş'a şantaj

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasının bozuk olduğuna dair iddialar kulisleri meşgul ederken, AKP'ye yakın bir Twitter hesabı Kadir Topbaş hakkında ilginç iddialarda bulundu.
 
15 Temmuz darbe girişimini önceden haber veren @eski_istanbulum adlı Twitter hesabı bu sefer de Kadir Topbaş'ın valizlerle bankadan parasını çektiğini, Erdoğan'a ihanet ettiğini, darbecilerle ortak hareket ettiğini iddia etti. 
 
İşte @eski_istanbulum hesabının Kadir Topbaş hakkındaki paylaşımları:
 
- Reis'in en yakınları ihanet içindeler Hele varlığını Reis'e borçlu bir isim var ki! Ama bu ilk ihaneti değil!

- 15 Temmuz darbesine "içeriden" destek veren en güçlü kurum İstanbul Büyükşehir Belediyesi. O gece başkan @Kadir__Topbas neredeydi?

- Koskoca İBB Savunma sekreteri o gece belediyede idi ve darbecileri çayla ağırladı. Ve belediyeden 1000'e yakın FETÖ'cü çalışan atıldı.

- @Kadir__Topbas sadece İBB'yi değil ailesini de FETÖ yuvası yaptı, damadı FETÖ'den tutuklandı. Dünürleri, tamamen FETÖ'cü! Bitti mi?

- Topbaş son ihanetini de yaptı Reis'e ve bu ülkeye Şimdi soruyorum eşiniz ve kızınız bankadan yüklü miktarda para çekti mi? @Kadir__Topbas

- Sn @Kadir__Topbas eşiniz ve kızınız Halkbank şubesinden 2-3 valiz dolusu parayı çekti mi çekmedi mi? Para neden bu zamanda çekildi?

- Sn @Kadir__Topbas eşiniz ve kızınızla çektirdiğiniz parayı nereye kaçırdınız? Bu parayla dolar mı alındı? Yoksa dolar mı kaçırıldı?

- Sn @Kadir__Topbas bu Reis'e ve millete ihanetiniz kaç oldu? Eğer çıkıp bu para çekmenin sebebini açıklamazsanız dekontu yayınlayacağız!

- @Kadir__Topbas eğer bu parayı açıklamazsanız kaçırdığınız arabanın, eşiniz ve kızınızın görüntüsünü, kaçırma görüntüsünü yayınlayacağız!

-Millet sizden hizmet beklerken siz para kaçırma derdinde misiniz @Kadir__Topbas ? Bu ihaneti seçmeninize nasıl açıklayacaksınız?

- Yangından mal kaçırır gibi eşi ve kızıyla bankadan para kaçıran @Kadir__Topbas bunun hesabını vermeli. Herkese ibreti alem olacak!





<< Önceki Haber Eşin ve kızın 2-3 valiz dolusu para çekti mi? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER