Erken şeçim ne zaman? Canlı yayında tarih verdi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı programda erke seçim ile ilgili dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Erken seçimle ilgili tarih veren Akşener, kararın Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlı olduğunu söyledi.

SHABER3.COM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener erken seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Akşener, "Ekim-kasım gibi erken seçimin olacağını düşünüyorum, fakat Erdoğan’ın kararına bağlı." dedi. 

Akşener, Sözcü TV'de Nevşin Mengü'nün sorularını cevapladı. 

Erken seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Akşener, "Ben Sayın Erdoğan’ın masasında bir erken seçim seçeneğinin durduğuna inanıyorum, fakat yapar mı bilemem? Sayın Erdoğan’ın kararına bağlı. Ekim-kasım birinden biri... Seçimin masasında olduğuna inanıyorum, fakat nasıl bir karar verir bilemem." ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları:

"CUMHUR İTTİFAKI MEZARA KADAR KADER BİRLİĞİ YAPMIŞ"
 
"Erdoğan’ın dünyadan haberi var mı yok mu bilemem ama sokaktan haberi yok. İki ittifak arasında önemli bir fark var. Cumhur İttifakı mezara kadar kader birliği yapmış birbiri içinde erimiş bir ortaklık. Sayın Bahçeli, sıfır sorumluluk ve maksimum yetki ile bu yapının içinde yer alıyor. İnfaz yasası; Sayın Erdoğan bağırtıla bağırtıla ikna edildi. Sayın Bahçeli partisinde bir soruşturma heyeti oluşturdu Sayın (Kemal) Kılıçdaroğlu’nu soruşturuyor."
<< Önceki Haber Erken şeçim ne zaman? Canlı yayında tarih verdi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER