Erdoğan'ın oteline baskına giden askerlerle ilgili o büyük yalan çöktü

Marmaris'e giden askerlerde Bylock vardı yalanı "resmen" çöktü.

SHABER3.COM

Erdoğan'ın oteline baskına giden askerlerle ilgili o büyük yalan çöktü

15 Temmuz'da Marmaris'e Erdoğan otelden ayrıldıktan sonra gözaltına almaya giden askerlerle ilgili Hizmet Hareketi'ni töhmet altında bırakmak için Bylock yalanını ortaya atmışlardı.

Dünyada 500 bin insanın indirdiği ve 15 Temmuz'dan çok önce Google Play ve AppStore'dan kaldırılan uygulama delil niteliği taşımamasına rağmen algı amaçlı yapılan haberlerde Marmaris'e giden askerlerle ilgili Havuz Medyası'nda aylarca ByLock haberi yapıldı.

Ancak ByLock ile ilgili iddianın koca bir yalan olduğu resmi tutanaklara yansıdı.

Hükümet bu askerlerin tamamına örgüt üyeliği suçlaması yapıyordu. Ancak Erdoğan otelden ayrıldıktan uzun süre sonra Erdoğan'ı almaya gönderilen askerlerle ilgili ortada pek çok muamma bulunuyor.

Erdoğan'ın uçağının kalkışına izin verilmesi, otelden ayrıldıktan sonra otele askerlerin gitmesi ve Erdoğan'ın "oteli mi bastılar" diye basın açıklaması yaptığı sırada henüz otel baskınının gerçekleşmemiş olması gibi sorulara şimdi de Bylock raporu eklendi.

Emniyet'ten gönderilen yazıda Marmaris'e giden askerlerin hiçbirinin Bylock listesinde yer almadığı belirtildi.  Yandaş medya günlerce bu askerlerin Bylock üzerinden haberleştiklerini yazmıştı. 


<< Önceki Haber Erdoğan'ın oteline baskına giden askerlerle ilgili o... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER