Tükürükleri Erdoğan'ın ceketine sıçrayınca...

Kocaeli'de açılışlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşlı bir adamla diyalog kurmak istediği sırada adamın ağzından çıkan tükürüklerin ceketine sıçramasıyla morali bozuldu. Korumalar Cumhurbaşkanı'nın ceketindeki tükürükleri temizlemek için adeta seferber oldu. Kameralar o anları kaydetti.

Tükürükleri Erdoğan'ın ceketine sıçrayınca...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, programı sırasında Kocaelispor'un renkleri taşıyan yeşil siyah kravat takması dikkat çekti. Erdoğan, açılışın ardından boynuna taktığı Kocaelispor atkısı ile halkı selamladı, vatandaşlara satranç takımı dağıttı.




CEKETİNİ SİLDİ


Bu sırada Erdoğan'ın yanına ulaşan yaşlı bir adam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ellerinden tutarak konuştu. Yaşlı adam konuşurken ağzından sıçrayan tükürükler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol koluna sıçradı. Yaşlı adam elini cekete atarak silmeye çalışırken, Erdoğan'ın yaşanan durumdan rahatsız olduğu görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruması ıslak mendil verirken, ceketi silindi.



Erdoğan'a ulaşmak isteyen bir kadına ise korumalar izin vermedi. Kadın, pardösüsünün önünü açarak üzerinde bir şey olmadığını anlatmaya çalışsa da Erdoğan'a ulaşamadı.



<< Önceki Haber Tükürükleri Erdoğan'ın ceketine sıçrayınca... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER