Erdoğan'ı, bu sözleriyle vurdular!

Koalisyon görüşmelerinin de sonuçsuz bir şekilde bittiği şu günlerde erken seçim naraları atılırken AKP'ye koalisyon yaptırmayan ve erken seçime gidilmesini en çok isteyen isim olarak Erdoğan'ın adının lanse edilmesi, akıllara tek başına iktidarken Erdoğan'ın erken seçim hakkında kullandığı ifadeleri getirdi.

Erdoğan'ı, bu sözleriyle vurdular!

7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucu beğenmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkeyi erken seçime sürüklemekle itham ediliyor. Erken seçimi en çok isteyen kişi olarak görülen Erdoğan, AKP'ye koalisyon yaptırmayan ve erken seçime gitmemizi sağlayan baş aktör olarak görülüyor.

Ancak Erdoğan daha önce tek başına iktidarda oldukları dönemde "erken seçim" için “Bırakın seçim yapmayı, seçim kelimesini telaffuz etmeniz dahi bu ülkenin ekonomisi üzerindeki etkilerini, bunlar düşünmüyorlar. Dünyanın gelişmiş ülkelerinde ‘erken seçim' diye bir mantık yoktur. Bu geri kalmışlığın alametidir.” ifadelerini kullanmış.


Erdoğan'ı, bu sözleriyle vurdular! | Samanyolu Haber                                     İşte Erdoğan'ın o sözleri...

NE SEÇİMİ, HALİNİZ ORTADA!
Sayın Baykal bir yandan, sayın Bahçeli bir yandan seçim kelimesini telaffuz etmeye başladı. Yahu el insaf. Daha 9 ay önce bu ülkede seçim yapıldı ve haliniz ortada. Sonuçlar ortada. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Siz güreşe doyacaksınız diye bu ülke her yıl seçime gidemez ki. Daha 1,5 yıl var.

SEÇİMİN EKONOMİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ DÜŞÜNMÜYORLAR
Bırakın seçim yapmayı, seçim kelimesini telaffuz etmeniz dahi bu ülkenin ekonomisi üzerindeki etkilerini, bunlar düşünmüyorlar. İstemiyorlar. Çünkü bunların ülke diye, ülkenin kaynaklarının güçlenmesi diye bir derdi yok. Bunlar ne yapalım da ülke karışsın…  İster Ergenekon'un avukatı olun, ister bilmem neyin, çetelerin, mafyaların avukatı olun, bu ülkeyi karıştıramayacaksınız.

ERKEN SEÇİM, GERİ KALMIŞLIĞIN ALAMETİ
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde ‘erken seçim' diye bir mantık yoktur. Bu geri kalmışlığın alametidir. Türkiye yıllır yılı, ortalaması 16 ayda bir seçime giden bir ülke. Böyle bir şey olur mu ya! Seçimler, Anayasa'mızın öngördüğü tarihte yapılacaktır. Kimse seçim rüyası görmesin. 
<< Önceki Haber Erdoğan'ı, bu sözleriyle vurdular! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER