Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne: Terörist seviciler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) hedef aldı.

SHABER3.COM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin toplantısında Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, TTB'yi hedef alarak, "Sözde Türk Tabipler Birliği gibi bir kesim savaşa hayır diye kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin bugüne kadar barışa evet dediklerini duymadık" dedi.

Erdoğan şunları dedi:

TTB'Yİ HEDEF ALDI

Bazı kesimler bunu iyi duysunlar. Bugün operasyonun 7. günü. 343 terörist etkisiz hale getirildi. Bunlar tespit edilenler. Bundan rahatsız olan, sözde Türk Tabipler Birliği gibi bir kesim savaşa hayır diye kampanya yürütmek istiyor. Bu terörist sevicilerin bugüne kadar barışa evet dediklerini duymadık. Bunlar bugüne kadar güneydoğuda, doğuda, vatandaşlarım şehit edildi. İçeride olan terör uygulayıcılarına yönelik en ufak açıklama duyduk mu? Duymadık. Bunlar bu işin içindeler. Kandil'e kadar gidip, ondan sonra yazdıkları kitaplarla kendilerine kaynak temin etmeye çalışanların teröristlerin karşısında dikildiklerini duymadık.PYD, YPG, DEAŞ, PKK, bütün bu terör örgütlerinin yapmış olduğu taciz hareketlerine karşı bizim uluslararası hukuktan doğan haklarımızı hazmedemeyen bu sözde kişiler veya dernek kusura bakmasınlar. Attığımız adım kararlı bir adımdır. 


<< Önceki Haber Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne: Terörist seviciler Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER