Erdoğan'dan belediyedeki AKP'li memurlara mesaj

Erdoğan, AKP'nin kaybettiği belediyelerde çalışan partili memurlara 'Merak etmeyin sizi görevden alamaz' dedi

SHABER3.COM

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen’in düzenlediği konferansta açıklamalarda bulundu.
 
“Ben yürütmenin başıyım,” diyen Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Seçimlerden sonra bazı belediyelerdeki gelişmelerden rahatsızlık duyma gibi ya da o bulundukları yerde mücadelelerini kararlı bir şekilde sürdüremeyenler sebebiyle Memur-Sen camiasının rahatsızlık duymaması gerekir. İnsanoğlu hem cahildir hem zalimdir. Bir yere kadar menfaatleriyle beraber hep yürür.

Memur-Sen camiasının seçimler sebebiyle ortaya çıkan tabloda, bulundukları yerlerde dimdik duracaklarına inanıyorum. Ne yapacak, seni makamından mı alacak? Alsın. Seni memurluktan atabilir mi? Atamaz. Çünkü 657 denilen yasa sizi güçlü şekilde koruma altına almıştır. Kaldı ki bu yollara tevessül edenler karşısında arkanızda kapı gibi Memur-Sen camiası var. Bu ülkede şu anda bir hükümet var. Biz hiçbir zaman yapılacak bu zulümlere tribünden seyirci olmayız.


İlginizi çekebilir:  Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Mızraklı, mazbatasını aldı
Yasamanın başı ise genel başkanı olduğum partinin üyesidir, bütün bu imkânlarımızla zulmün karşısında durmak bizim için en önemli görevdir, Memur-Sen mensupları yerlerinde dimdik durmalıdır. ‘Hadi bakalım sendikanı değiştir’ diyenlere karşı Memur-Sen’liler yerini korumalıdır.
<< Önceki Haber Erdoğan'dan belediyedeki AKP'li memurlara mesaj Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER