Erdoğan'a soruyoruz: Unutamadığınız profesör kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Beştepe'de düzenlenen etkinlikte konuştu. Üniversite diploması tartışmalı olan Erdoğan "unutamadığı hocasını" anlattı.

samanyoluhaber.com

Erdoğan'a soruyoruz: Unutamadığınız profesör kim?

"Ben o hocayı unutabilir miyim, öldü, ama unutamıyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Beştepe'de düzenlenen etkinlikte konuştu.

Üniversite diploması tartışmalı olan Erdoğan "unutamadığı öğretmenini" anlattı.

Ancak nedense isim vermedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan unutamadığı o eğitimciden bahsederken bir yerde "öğretmen" bir yerde "profesör" dedi:

"Öğretmenlerimiz sadece öğrencilerinin akıllarına, beyinlerine hitap etmiyor, aynı zamanda duygularına da hitap ediyor. Gönülden gönüle iletişim... Hepimizin tarihinde aklımızda kalan hocalarımız vardır öyle değil mi. O kalanlara baktığınız zaman işte onlar gönlünüze hitap etmişlerdir. Mesela benim bir hocam vardı ki, Allah rahmet eylesin, biz cumartesi de okuyorduk. O bizi her cumartesi ders bitince üst düzey profesör hocamızla Boğaz'a nazır sohbet yapardık. Ben o hocayı unutabilir miyim, öldü, ama unutamıyorum. O bizi, haftasonunda da adeta bir nakkaş gibi işliyordu. İşte o rol modeldi, örnek oluyordu. Böyle öğretmenler öğrencilerinin hayata bakış açısını da etkiliyor.

Kamuoyu şimdi Erdoğan'ın unutamadığı o profesörün ismini ve beraber Cumartesi günleri ders aldığı üniversite arkadaşlarının kim olduğunu merak ediyor. 

<< Önceki Haber Erdoğan'a soruyoruz: Unutamadığınız profesör kim? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER