Erdoğan: Kıçı kirli bazıları kalkmış bize tehdit savuruyor

ABD'nin "Milislerden yeni bir sınır güvenlik gücü için çalışıyoruz" açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bazıları bize akıl veriyor, 'Türkiye yerini bilsin' diyor. Biz Türkiye'yiz zaten, biz sıradan bir çadır devleti değiliz ya. Bu millet küllerinden doğmuş bir millet ya. Gelmişiz dünyaya millet, milliyet nedir öğretmişiz. Biz böyle bir milletiz. Kıçı kirli bazıları Suriye'de kalkıp bize tehdit savuruyor. Türkiye'yi kendi kabuğuna çekmek istiyor" dedi.

SHABER3.COM

Erdoğan, Afrin operasyonunun her an başlayabileceğini belirterek, "Afrin operasyonu her an başlayabilir. Türk Silahlı Kuvvetleri'miz hazırlarını tamamladı" ifadesini kullandı.

"Şu an zaten obüslerle vuruyoruz. Kabuğumuza çekilip de sizin vurmanızı mı bekleyeceğiz. Biz bu terör örgütlerinin ortadan kalkması teklifini kendilerine yaptık. DAEŞ'i bir başka terör örgütüyle ortadan kaldırmanızı asla kabul etmiyoruz dedik. Stratejik ortaksak bu işi bizimle yapmak zorundasınız. Bir terör örgütü, bir başka terör örgütü ile yok edilemez. Bizim dediğimiz noktaya da geleceğiz. Biz adımlarımızı attık, atıyoruz. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar, 2013 hedeflerimize ulaşmamıza mani olamayacaklar" diyen Erdoğan, Türkiye'nin IMF'ye borç verdiğini de iddia etti
<< Önceki Haber Erdoğan: Kıçı kirli bazıları kalkmış bize tehdit... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER