Erdoğan'dan, Nobel Kimya Ödülü Sahibi Prof. Dr. Sancar onuruna akşam yemeği

Erdoğan'dan, Nobel Kimya Ödülü Sahibi Prof. Dr. Sancar onuruna akşam yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015 Yılı Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar onuruna Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir akşam yemeği verdi. Yemekte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan; Prof. Dr. Aziz Sancar'a ise eşi Esta Gwendolyn Sancar ve kızı Rose Lorraine Eifer Sancar eşlik etti.

Prof. Dr. Sancar'ın onuruna verilen yemeğe; Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Acar, TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Talip Alp, Sağlık Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Keleştimur, UNAM Direktörü Prof. Dr. Hilmi Volkan Demir, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Atalar, Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Karaman, Bilkent Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Özçelik, Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Güvenen, Bilkent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Doğramacı, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Öztürk, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin gibi Türkiye'de bilimsel çalışmaları ile öne çıkan bilim adamları ve bilim kurumlarının yöneticileri de katıldı.

Yemekte ayrıca Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ve Prof. Dr. Davut Kavranoğlu da hazır bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan'dan, Nobel Kimya Ödülü Sahibi Prof. Dr. Sancar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER