Erdoğan, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu 'Yargı ile' tehdit etti....

Erdoğan’dan muhalefete yargı üzerinden tehdit: “Bu ülkeden hukuk var; fatura sana kesilecek…

SHABER3.COM

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefeti siyaset dışı yollarla tehdit etmeye devam ediyor. Konya’da yerel seçimler için miting düzenleyen Erdoğan’ın hedefinde, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener vardı.

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’na “Bay Kemal o şimdi milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatımla yargıya intikal etmek üzere yapıyorum. Biz teröristlerle el ele omuz omuza yürüyenlerin omuzunu sıvazlamayız,” diye seslendi.

Mitinginde Meral Akşener’i de işaret eden Erdoğan, “Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek,” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti: (İYİ Parti Genel Başkanı Akşener) “Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek. Bu yurt konseyi hikayen. Öbür tarafta Cumhurbaşkanı’na attığın iftira. Ben halkıma nasıl terörist derim ya! Gereken hesabı vereceksin. Şimdi tabii korku bacağı sardı. Bu ülkede hukuk var.”

Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o şimdi milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatımla yargıya intikal etmek üzere yapıyorum. Biz teröristlerle el ele omuz omuza yürüyenlerin omuzunu sıvazlamayız. Bunlara gereken dersler verilecek. İnşallah seçimden sonra bir tarafta parlamento bir tarafta yargı üzerine üzerine gideceğiz.”
<< Önceki Haber Erdoğan, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu 'Yargı ile'... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER