Erdoğan 14 gün önce bakın ne demişti

Sadece 14 gün önce çözüm sürecinde PKK’ya operasyon yapmayın talimatı verdiğini itiraf eden Erdoğan dün de bürokratları suçladı!..

Erdoğan 14 gün önce bakın ne demişti

Saray'da düzenlenen 11. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm süreci dolayısıyla yaşanan zafiyetle ilgili suçu, askerden sonra şimdi de bölgede görevli bürokratlara attı. Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin bir biri ardına gelmesiyle birlikte önce Genelkurmayteröre karşı gerekli mücadeleyi yapmamakla suçlayan Erdoğan, dün de bölgede görev yapan bürokratlar için "Kamu görevlilerinin gelişmeleri eksik veya yanlış değerlendirmesinin, bu konuda zafiyete yol açtığı anlaşılıyor" ifadelerini kullandı.

 


Erdoğan: Valilerin PKK'ya operasyon izni vermeme sebebi bizim talimatımız. | Samanyolu Haber

‘VALİLERE OPERASYON YAPMAYIN’ DEDİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Eylül günü TRT’de katıldığı programda ise valilere operasyon yapmayın talimatı verdiğini itiraf etmişti. Erdoğan, programda "Çözüm süreci içerisinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği ciddi manada bu terör örgütlerine karşı şu andaki operasyonlara girmiyorlardı. Belki kendilerine çekidüzen verirler, belki bu şekilde devam etmezler ama maalesef kendilerine çeki düzen vermediler. Aksine bu süreç içerisinde bir hazırlık safhasının içerisine girdiler" şeklinde konuşmuştu.
MİLLET GAZETESİ
<< Önceki Haber Erdoğan 14 gün önce bakın ne demişti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER