Enis Fosforoğlu Tiyatrosu '2. Baskı' ile Hataylılarla buluştu


Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla Hatay'a getirilen, '2. Baskı' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Tiyatro oyununu, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu ve CHP İl Başkanı Ertuğrul Gün de izledi.

Refik Erduran'ın yazdığı, Enis Fosforoğlu'nun yönettiği 2 perdelik oyun Hatay Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluştu.

Bugünün Türkiye'si üzerine önemli mesajlar veren, güldürürken düşündüren, trajikomik nitelik taşıyan oyun, bugünkü medya sektörüne de mizah yönü ağır basan göndermeler yaparak izleyenlerin beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, "Biz ailece sanata ve sanatçıya çok değer veriyoruz ve her zaman destekliyoruz. Sosyal etkinlikleri Hataylılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Ben sizlere emeğiniz için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Enis Fosforoğlu da Hatay'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve ekip olarak bu şehri hiç unutmayacaklarını dile getirerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Enis Fosforoğlu Tiyatrosu '2. Baskı' ile Hataylılarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER