Enes Kanter'li Oklahoma finalde

Oklahoma City Thunder, San Antonio'yu 113-99 yenerek NBA Batı Konferansı'nda finale yükseldi. Son dönemde takımına kazandırdığı sayılarla dikkat çeken Enes Kanter, bu maçta savunmasıyla ön plana çıktı.

Enes Kanter'li Oklahoma finalde

NBA Batı Konferansı Yarı Final Serisi'nin 6. maçında Oklahoma City Thunder, San Santonio Spurs ile karşı karşıya geldi. Oklahoma City Thunder rakibi önünde ilk dakikalarda bocalamasına rağmen, sahadan 113-99'luk galibiyetle ayrılmayı başardı.

Oklahoma City Thunder bu galibiyetle seride durumu 4-2'ye getirdi ve adını NBA Batı Konferansı Finali'ne yazdırmayı başardı. Oklahoma City Thunder, finalde Golden State ile karşı karşıya gelecek.

Oklahoma City'de 37 sayı atan Kevin Durant ve 28 sayı ayan Russell Westbrook galibiyette büyük pay sahibi oldu. Westbrook 12 de asist yaptı ve double-double yapmayı başardı. 21 dakikada sahada kalan Enes Kanter yaptığı savunma ile ön plana çıktı. Kanter maçı 7 sayı 7 ribaund ile tamamladı. 

San Antonio'da ise 22 sayı atan Kawhi Leonard takımıın en skorer ismi oldu.

Hakan Şükür Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Az süre aldı(21 dk) müthiş defans yaptı.7 sayı 7 ribaund ile de takımı @okcthunder ile finale uçtu.Seninle gurur duyuyoruz @Enes_Kanter" ifadelerini kullandı.

Enes Kanter ise "Allah'a şükürler olsun.NBA Batı konferansı finalindeyiz.Destek ve Dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun" paylaşımında bulundu.




<< Önceki Haber Enes Kanter'li Oklahoma finalde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER