Endüstri 4.0 fuarı 25 ülkeden bin 556 katılımcıyı ağırladı


Yeni sanayi devrimi olarak anılan Endüstri 4.0'ın örnek uygulamaları 17 - 20 Mart tarihli WIN Eurasia Automation'da sergilendi. Bu sene Hannover Fairs Türkiye bünyesinde olan WIN Eurasia Automation 28 bin 931 net metrekare alanda 25 ülkeden bin 556 katılımcıyı ağırladı.

Hannover Fairs Türkiye Genel Müdürü Alexander Kühnel, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Genel jeopolitik koşullar potansiyelimizi tümüyle gerçekleştirmemizin önüne geçse de, huzur ve uyum içerisinde başarılı bir fuar gerçekleştirmeyi başardık. Profesyonel bir iş ortamı için tüm ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından benimsenen ve takdir edilen gerekli zemini oluşturduk." ifadelerini kullandı.

WIN EURASIA Automation'a başta Ekonomi Bakanlığı, OAİB (Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri), MAİB (Makine İhracatçıları Birliği), Makine Tanıtım Grubu, ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği), İSDER (İstıf Makınaları Distribütörleri Ve İmalatçıları Derneği), AKDER (Akışkan Gücü Derneği) ve ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği) olmak sureti ile 50'yi aşkın kurum, birlik ve yayın katkı yaptı.

ENOSAD katkısı ile 1. salonda yapılan Automation Forumu'nda da Elimko, Wago, Endress+hauser, Turck, Sms-tork, Festo, Mıtsubıshı Electrıc, Yaskawa, Bosch Rexroth, Schneıder Electrıc, Abb, Stäublı, Altınay, Sıck, Sew-eurodrıve, Lima, Mcs, Ve Günmak gibi önemli firmalar endüstriyel robot uygulamaları ile otomasyonu hakkında sunumlar yaptı. Ayrıca 18 Mart'ta ENOSAD Yönetim Kurulu, Bosch, Ford, Ibm, Kordsa Global, Turkcell Super Online firmalarının ve akademisyenlerin katılımıyla Endüstri 4.0 adlı bir panel tertip etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Endüstri 4.0 fuarı 25 ülkeden bin 556 katılımcıyı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER