Emniyet Müdürü Şahne: Karaman Türkiye'nin en huzurlu şehirlerinden biri


Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'nin başkanlığında Emniyet Müdür Yardımcıları, Asayiş, Trafik, KOM, Terörle Mücadele, Güvenlik, Toplum Destekli, Çocuk Şube Müdürleri ve mahalle muhtarların katıldığı huzur toplantısı yapıldı.

Polisevi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, "Karaman ilimiz Türkiye'nin en huzurlu, güvenli şehirlerinden bir tanesi. Zaman zaman akşamları şehri yürüyerek geziyorum. Yolda gördüğüm herkese selam veriyoruz, halini hatırını soruyoruz. Vatandaşla iletişimi mümkün mertebe en üst seviyede kurmaya çalışıyoruz. Tabi bu iletişimin en büyük öncüleri sizlersiniz. Sizlere de desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Asayiş Şube Müdürü Erdem Tülek, ildeki asayiş olaylarının bir değerlendirmesini yaparak, mahalle sakinlerinin, muhtarlara ilettikleri sıkıntıları ve talepleri değerlendirdi.
Tülek, "Temmuz ayı sonu itibariyle 7 aylık dönem dâhilinde topyekün uygulamış olduğumuz önleyici kolluk faaliyetleri sayesinde bizim yüzümüzü güldüren il merkezinde yüzde 30'a varan olaylarda bir düşüş sağlamış durumdayız. Bu tüm olaylarımızın içerisindeki verileri parça parça özetleyecek olursak mala karşı suçlara karşı yüzde 59'luk bir düşüş sağlandı. Kavga olaylarında ise yüzde 20 oranında bir düşüş var. Tabiî ki bu veriler topyekün bir ekip ruhuyla, Karaman'da hizmet veren bütün polislerimizin bir bütün olarak çalışma azmiyle sağlanmış durumda. Öncelikle bunu sağlarken Emniyet Müdürümüzün göreve başladığı tarih itibariyle sıfırdan almış olduğumuz ve güncellediğimiz 7 adet kararımız bulunmaktadır" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Şahne: Karaman Türkiye'nin en huzurlu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER