Terrace Doğa'da son villalar satışta

İnanlar tarafından Zekeriyaköy’de, inşa edilen ve yaşamın başladığı Terrace Doğa projesi yatırımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Terrace Doğa'da son villalar satışta

Bulunduğu lokasyon nedeniyle her gün değerlenen bölgede doğayla iç içe bir yaşam sunan projede, son villalar sahiplerini bekliyor.

İnanlar tarafından Zekeriyaköy’de,  inşa edilen ve yaşamın başladığı Terrace Doğa projesi yatırımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bulunduğu lokasyon nedeniyle her gün değerlenen bölgede doğayla iç içe bir yaşam sunan projede, son villalar sahiplerini bekliyor.Terrace Doğa projesi, İnanlar adının sektörde yarattığı güvenle yatırımcılardan kısa sürede yoğun ilgi gördü. 

Kentin karmaşasından uzakta, doğayla iç içe villa konforu yaşamak isteyenlere hitap eden proje, önemli bir  satışbaşarısı  yakaladı.Zekeriyaköy’ün ayrıcalıklı ortamında dingin bir yaşam sunan Terrace Doğa projesi, zengin sosyal donatıları ve peyzaj düzenlemesinin yanı sıra, karlı bir yatırım fırsatı  da sunuyor.

2015 yılında bitirilmesi planlanan 3. köprü ile 3. Havalimanı,Zekeriyaköy ve bölgeye yatırım ilgisini gün geçtikçe arttırıyor.Terrace Doğa projesinin, son villaları uygun ödeme avantajlarıyla  yatırımcıları bekliyor.

TERRACE DOĞA İLETİŞİM: 444 2 002 


<< Önceki Haber Terrace Doğa'da son villalar satışta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER