Tepeora evleri: doğanın içinde bir yaşam

Doğanın içinde ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Tepeora Evleri konut projesi, kentin karmaşasından uzaklaşmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını açıyor.

Tepeora evleri: doğanın içinde bir yaşam

Kilyos  Plajına 3,5 km.,Maslak'a 10 km uzaklıkta bulunan Tepeora  Evleri  konut projesi ,  3. köprü çevreyolu aksında bulunuyor.

Doğanın içinde ayrıcalıklı ve  huzurlu bir yaşam alanı sunan “Tepeora  Evleri konut projesi”, kentin karmaşasından uzaklaşmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın  kapılarını  açıyor. Kilyos  Plajına 3,5 km., Maslak'a 10 km uzaklıkta bulunanTepeora  Evleri  konut projesi,  3. köprü çevreyolu aksında bulunuyor.TepeoraEvleri projesi,gerek lokasyonu  gerekse konumlandığı doğanın ortasında yatırımcısına lüks ve konforun yanı sıra, huzurlu bir yaşam  ortağı sunuyor. 

Tepeora  Evleri: Uskumruköy’de  Villa  Keyfi

Tepeora  Evleri projesi, sahip olduğu konum nedeniyle doğanın içinde ancak, kentin her yerine  kolay ulaşım avantajı sunuyor.Tepeora  Evleri konut projesi, Sarıyer'in  önemli merkezlerinden Uskumruköy’de yer alıyor. Hepsi Ormana bakan Tepeora EvleriKonut projesinin, en büyüğü A Tipi Villalar.Bahçesi, havuzu , üç kattan oluşan yaşam alanları ile A tipi villalar,özellikle büyük aileler için oldukça rahat. Sitenin ortasında yer alan B tipi villalar ise, hayatı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış ikiz villalardan oluşuyor. 

Estetik mimarisiyle fark yaratan villalar, komşu villalar arasındaki üstün yalıtım, geniş bahçesi ve terasıyla aile sakinlerine rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.Tepeora  Evleri konut projesinde yer alan,  C Tipi dubleks villalar ise,  çatı ve bahçe dubleksi biçiminde planlandı. Villa dubleksleri, sahip oldukları  geniş cam yüzeyleri sayesinde bütün gün günışından yararlanmasını sağlıyor.Tepeora  Evleri projesi,1. sınıf doğal malzeme kullanılarak doğayla uyumlu biçimde inşa edilen kent villalarından oluşuyor. 



<< Önceki Haber Tepeora evleri: doğanın içinde bir yaşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER