TSKB: Türkiye'nin en iyi gayrimenkul değerleme şirketi

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te,‘Değerleme (Valuation)’alanında “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne değer bulundu.

TSKB: Türkiye'nin en iyi gayrimenkul değerleme şirketi


TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney's Real EstateAwards 2014’de, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen oylama ve anket çalışması sonucunda, ‘Değerleme (Valuation)’ alanında “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne değer bulundu.

Euromoney, TSKB Gayrimenkul Değerleme’yi daha önce 2008 yılında Gayrimenkul Danışmanlığı kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” ve “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Danışmanı” ödüllerine değer buldu. Şirket, 2005 yılında da “Türkiye’deki En İyi Gayrimenkul Danışmanı” olarak ödüllendirildi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ederek, İngilizKraliyet Ailesi Tescil ve Lisans Kurumu (RICS) tarafından değerleme uzmanlarına uygulanan sınavlar ve sertifikalı uzmanların yönetiminin oluşturduğu şirketlerin bir dizi incelemesi sonucunda Türkiye’de RICS sertifikasına sahip ilk üç şirketten biri konumunda bulunuyor. 

<< Önceki Haber TSKB: Türkiye'nin en iyi gayrimenkul değerleme şirketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER