Silence İstanbul Hotel'in tercihi Grohe

Ataşehir’de bulunan Brandium AVM ve Yaşam Merkezi içinde yer alan Silence İstanbul Hotel - Convention Center, barındırdığı outletlerle bölgenin çekim merkezi durumunda.

Silence İstanbul Hotel'in tercihi Grohe

Silence İstanbul Hotel, GROHE ürünlerini tercih ediyor.

2013 yılında misafirlerine kapılarını açan ve dünya çapında kongrelere, davetlere ve iş toplantılarına ev sahipliği yapan Silence İstanbul Hotel -Convention Center, Silence GOLD’da 340, Silence SILVER’da ise 280 adet olmak üzere birbirinden şık döşenmiş 620 odada misafirlerini ağırlıyor. SPA Merkezi ise beş Masaj ve bir Bakım Odası, Saunalar, Buhar Odaları, Şok Duş, Kar Çeşmesi ,Kapalı ve açık havuzları ve Fitness Merkezi ile ziyaretçilere keyif ve rahatlık sunuyor.

GROHE ürünlerini tercih eden Silence İstanbul Hotel - Convention Center’da yuvarlak hatları ve gelişmiş performansıyla , EurodiscCosmopolitan bataryaları misafirlere hem performans hem de kullanımda rahatlık sunuyor. Yumuşak ve kusursuz kontrol sunan GROHE Silk Move teknolojisi ve mükemmel krom kaplamayı garanti altına alan GROHE StarLight teknolojisi yanısıra ürün, Su Verimliliği Sertifikası (WELL) sahibi. Silence İstanbul Hotel - Convention Center’da kullanılan diğer GROHE ürünü ise Ergonomik kavisli kumanda kolu ile iF tasarım ödülü kazanmış olan, lavabo, banyo ve duş bataryaları dâhil geniş kapsamlı seçenekler sunan Quadra serisi. 

Duşlarda ise misafirlerin zihnini, vücudunu ve ruhunu dinlendiren Rainshower  tepe duşu tercih edildi. RainshowerCosmopolitan'ın modern tasarımından RainshowerRustik'in klasik stiline kadar bir çok seçenek sunan GROHE Rainshower koleksiyonu, tüm modellerde her su çıkış noktasına dengeli su dağıtımı için GROHE DreamSpray teknolojisine sahip. Ürün, GROHE StarLight  veSpeedClean özellikleri ile ömür boyu mükemmel görünüm sunuyor. 

Silence İstanbul Hotel &Convention Center’da el duşu olarak seçilen GROHE Euphoria ise GROHE’nin tasarımda mükemmeliyeti yakalamak için gösterdiği  çabaların sonucunda ortaya çıkan ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeken bir ürün. Kullanılan su miktarının %40’a kadar azaltmak için kullanıcıya olanak sağlayan bir yönlendirme fonksiyonu da içeren bu üründe, yüksek ısılarda ekstra emniyet için, GROHE CoolTouch teknolojisi kumanda kolunun tutulamayacak kadar çok sıcak hale gelmesini önlüyor.


<< Önceki Haber Silence İstanbul Hotel'in tercihi Grohe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER