Sembol İstanbul yatırımcısına kazandırıyor

Beylikdüzü -Bahçeşehiraksında Tem bağlantıyolu üzerinde3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul projesi, iş ve yaşam karması nedeniyle, yatırımcısına yüksek prim getirisi sunuyor.

Sembol İstanbul yatırımcısına kazandırıyor

Karden İnşaat ‘ın, Beylikdüzü - Bahçeşehir aksında Tem bağlantı yolu  üzerinde  3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul projesi,lokasyon avantajı nedeniyle yatırımcısına  kazandırmaya devam ediyor. İş  ve yaşamı buluşturan Sembol İstanbul, karması nedeniyle yatırımcısına yüksek prim getirisi sunuyor. Sembol İstanbul proje, yaptığı prim göz önünde bulundurularak %40 ile %50 civarında  kar marjı hedefliyor. Sembol İstanbul projesi, zarif ve ayrıcalıklı mimarisi ile karma konsepti sayesinde  Avrupa’dan ödül aldı. 

Temelleri atıldığı günden bu yana yatırımcısına büyük ölçüde  prim kazandıran Sembol İstanbul, bu avantajı ile gayrimenkulde de yatırımın sembolü  oldu. Konut ve  alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul, toplamda 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Sembol İstanbul Projesinde, Busidence m2 birim satışları 3.500 ila 4.500 TL arasında yapılıyor ve % 1 KDV  avantajı  uygulanıyor.

Sembol İstanbul’dan 3 Ayrı Ödeme Seçeneği

Yatırımcıya çeşitli ödeme kolaylıkları sunulan projede, 3 farklı ödeme seçeneği ile kısa sürede kar etme  olanağı sağlanıyor.

1. %25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz İmkanı
2. %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde Ödeme
3. %100 peşin + %10 İndirim

Sembol İstanbul projesinin, Aralık 2015 tarihine kadar bütünüyle teslim edilmesi hedefleniyor.Sembol İstanbul karma projesinde,  A ve B bloklarda residencedairelere, C blokta ise konut ve home ofisler yer alıyor. Projede satışa sunulan C bloktabirbirinden farklı tiplerden oluşanbusidence daireler, 88 m2 ile 200 m2 arasında değişenbüyüklüklerden oluşuyor. Sembol İstanbul projesi, isteyen yatırımcıya ofis isteyenyatırımcıya  konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım yaptı.

“Sembol İstanbul karma projesinde”, semt çarsısı konumunda olan ve dışarıya dönük 44  ticari birim  konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir semt çarşısına da sahip.Residence  hizmetlerinin  bütünüyle ve eksiksiz sunulacağı  Sembol İstanbul projesinde ayrıca; açık - kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları  da mevcut.Sembol İstanbul, E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km mesafede yer alıyor.

SEMBOL İSTANBUL İLETİŞİM : 444 61 10




<< Önceki Haber Sembol İstanbul yatırımcısına kazandırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER