Rings İstanbul exclusive bir yaşam sunuyor

Selin Yapı tarafından inşa edilen Ringsİstanbul projesinde, orman manzaralı geniş ve teraslı daireler teslime hazır olarak satılıyor.

Rings İstanbul exclusive bir yaşam sunuyor

Rings İstanbul’da, Residence  daireleryatırımcılara cazip bir ödeme kampanyası  ile maket üzerinden satışa sunuluyor.
Selin Yapı tarafından inşa edilen  Rings  İstanbul  projesinde, orman manzaralı  geniş ve teraslı daireler  teslime hazır olarak satılıyor. Rings İstanbul’da, Residence  daireleryatırımcılara cazip bir ödeme kampanyası  ile maket üzerinden satışa  sunuluyor.Aydos Ormanına komşuolarak konumlanan proje, 499 daire ile 99 Residence’tanoluşuyor. Rings İstanbul projesi, konumu mimari çizgisi ve sosyal donatıları ile yatırımcılardan büyük beğeni topluyor. 

Daire sahiplerinin kendilerini huzurlu  ve mutlu hissedeceği bir yaşam alanı sunan projede, daire tipi değişse de konfor ve kalite standardı değişmiyor.Rings İstanbul Eylül ayında,9 sinema salonu ve 116 mağazası ile bölgenin cazibe merkezi olmaya aday tek alışveriş merkezi olanRings AVM üzerinde konumlanıyor.Yatırımcılarına sahip olduğu olanak ve ayrıcalıklarla Exclusivebir yaşam sunan proje,ayrıca ev sahiplerine  isterlerse sebze ve meyve yetiştirebilecekleri  hobi bahçesi de sunuyor.

Rings Sports Club’da, daire sahiplerine kent karmaşasından uzak, kentin sosyal olanaklarından kopmadan  her  türlü konforu bir arada sunuyor. Rings İstanbul projesi, konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakika, İstanbul Finans Merkezi’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika ve FSM Köprüsü’ne de 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.

RİNGS İSTANBUL İLETİŞİM :444 86 00


<< Önceki Haber Rings İstanbul exclusive bir yaşam sunuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER